menu
 

Welk kopje mis ik op deze pagina voor mezelf of juist voor anderen

Jorinde

misschien iets over hoe we gezamenlijk ook voor een duurzame manier van leven kunnen zorgen door bv het delen van auto's, ik noem maar wat.

Sabrina

Geen idee, ik moet echt nog even goed rondkijken! 

Bart

waneer en hoe wil je nu aan de slag

Pauline

hmmm, hij schiet me nog niet te binnen. Maar msischien je top 5 waarden? of je favoeriete gedicht ;)

Lilian

Wat kun je doen voor het huis?
Schrijven, meedenken.

 

Léone

Waar moet je erg om lachen?

Monica

De  bereidheid tov huisdieren 

Ruben

Nnb

ex-lid

geen idee

ex-lid

Kom ik misschien op terug.

noelle

weet niet

cornelis de soeverein

n.v.t.

Tony

Misschien iets over roots, je achtergrond, waar je in je leven gewoond hebt, wat je vader voor werk deed.

ex-lid

Het is al heel uitgebreid. Ik miste vooral vertel iets over jezelf. Ik ben zo vrij geweest om dat bij de eerste vraag te doen. Andere vragen die ik fijn zou vinden: 

Wat wil je anders doen dan je in je leven hebt meegemaakt. Waar loop je in deze maatschappij tegen aan. Wat betekent zingeving voor jou. Hoe wil je je leven vorm geven. Wat wil je met andere mensen delen. Hoe zou je willen wonen, met hoeveel mensen zou je in één huis willen wonen en met hoeveel mensen zou je in een woonwijk willen wonen. Wat voor materiaal zou je een huis willen hebben, hoe groot zou een huis voor jou moeten zijn, of hoe klein mag het zijn.

Ik miste bij de vraag hoe groot je kans acht om in dit huis te gaan wonen de mogelijkheid om 100 % in te vullen, dus helaas maar 99 % ingevuld, maar voor mij is het geen vraag als ik iets wil gaan doen, dan ook voor de volle 100%!!

ex-lid

boodschap/wens: liefde voor elkaar hebben en anders krijgen, hoe ga je met iemand om en kun je overweg, die je moeilijker ligt.

Yvonne

Het kopje: "Wat kan ik toevoegen aan/ zijn mijn kwaliteiten voor een grote woongroep?" Het zou kunnen helpen om het beeld van een mogelijke groep enigszins te kunnen vormen.

Ik zou onder andere zeggen dat ik probleemloos en heel graag in de keuken zou werken en voor grote hoeveelheden mensen kook. Dat heb ik al vaker gedaan, maar dan gewoon voor de gezelligheid, volledig vrijwillig en voor de energie die ik daarvan krijg. 

ex-lid

De vraag naar iemand zijn competenties.

annalies56

geen

Barbara

wat zijn mijn kwaliteiten, wat kan ik inbrengen voor het grotere geheel. 

how can i be of service. Wat trouwens ook je gulle bulderende lach kan zijn of je kwaliteit om iemand tot tranen te roeren met een enkel gebaar als het echt even nodig is of een kei in het tillen van boodschappen

mijn lange opleidings lijst heeft daar niet altijd een relatie mee, nog wat ik ' voor de kost zou doen ' 

téstKees

test

ex-lid

Misschien wat ik nu al zou kunnen bijdragen in het proces? 

ex-lid

nvt

ex-lid

ff over nadenken

Eveline

vraag over spirituele interesse of oriëntatie, van mij is die het overzicht en inzicht hebben op het gebied van de ontwikkelingen hierin en het leuk vinden om met Sjamanisme bezig te zijn.

Deze div staat hier alleen omdat de dropdowns van de ckeditor werkbalk niet werken als de body eindigt met een script-tag.