menu
 

Welke verhalen hebben je geraakt?

Wouter

in het algemeen of wbt deze woongroep?

ex-lid

Kom ik op terug

monique

ik ken vrienden die een groepswonen hebben opgezet. ik ben er graag te gast en zie dat ze heel zorgzaam en liefdevol met elkaar opgaan. ik vind het een aangename leefomgeving.

noelle

Gehuild bij I am van Connie Palmen, Etty Hillesum...Job uit de bijbel

cornelis de soeverein

n.v.t.

ex-lid

Mensen die hun leven een nieuwe wending hebben kunnen geven, door moeilijkheden heen zijn gekomen, tegen adviezen in hun eigen gevoel hun hart hebben gevolgd. Mensen die zichzelf hebben genezen of situaties hebben overleefd, die je 'normaal gesproken' niet zou overleven. Contact tussen hemel en aarde, contact van mensen met dieren, bomen en planten, bijzondere ervaringen met getallen, zelfgenezend vermogen, wonderen, bijna doodervaringen.

ex-lid

Mijn eigen levensverhaal, thuis, ons gezin, mijn moeder, vader en 3 zussen, het groot worden in een chaotische, drukke wereld, die geen leiding en richting geeft aan kinderen en jong volwassenen. 

Yvonne

Van Tony, wat een doorzetter! En wat goed om alles te proberen om dit van de grond te krijgen.

ex-lid

Ik heb sinds mijn jeugd al interesse in het wonen in een woongroep, de laatste jaren heb ik samen met  mijn vrouw Inga een aantal woongroepen bezocht en wat mij opviel was de creativiteit en samenwerking van de bewoners.

Marcel

the venus project / startrek dit omdat ik van mening ben dat geld meer kapot maakt dan je lief is

annalies56

geen

Rhianne

Het zwembad! ;)

ex-lid

nvt

ex-lid

in progress

Eveline

alle verhalen eigenlijk, vind het heel fijn dat er meer mensen zijn die zo willen wonen als ik want dat maakt de kans groter dat het gaat gebeuren

Tony

Zen en de kunst van het motoronderhoud - Pirsig
Scheepsjongens van Bontekoe
Een man - Oriana Fallaci

Kwai Chang Caine

 

Deze div staat hier alleen omdat de dropdowns van de ckeditor werkbalk niet werken als de body eindigt met een script-tag.